perjantai 21. elokuuta 2015

Nopsaa ja maukasta




Moikka!

Perjantai-iltana laitan teille nopsan ja maukkaan
tarjoiluvinkin tänne näkyville.

Näillä ihanilla helteillä ei kokkailut liiemmin kuumassa keittiössä
 innosta ja mieli halajaa äkkiä ulos ja aurinkoon.
 Tai muuten vain tämä kiireinen arki ei aina anna riittävästi 
aikaa ruuanvalmistukseen.

Tähän reseptiin ei kauaa aikaa kulu
ja silti lopputulos on oikeinkin ruokaisa.


Näihin tarvitset:

- Patonkeja  
- Jauhelihaa
- Ketsuppia
- Mausteita
- Kirsikkatomaatteja
- Ananasta
- Aurajuustoa
- Juustoraastetta

Puolita patongit pituussuunnassa ja koverra leivänsisustaa pois.
Voit käyttää sen täytteessä.
Paista jauheliha ja mausta makusi mukaan.
Täytä koverrettu patonki jauhelihatäytteellä, laita sen pinnalle
ananas, tomaatit ja aurajuusto. Mä ripottelin pinnalle myös basilikaa.
Ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa 225 asteessa n.10-15min.

Kylkeen raikasta salaattia ja kylmää juomaa!

Pizzapatongit on hyvä vaihtoehto vaikka illanistujaisiin,
lounaaksi tai niinkuin nämä tänään
leivotut lähtivät ystävälle retkievääksi.


Nopsaa ja maukasta!


12 kommenttia:

  1. Oi mikä herkku ja niin helppo. Nautitaan ja huilataan. Ikävä....halaus vanhukselle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kätsä ja niin nopea.
      Täällä kanssa ikävä vaivaa <3

      Poista
  2. Näyttää herkulliselta :) mukavia elokuun päiviä sinne!

    VastaaPoista
  3. Nam kuulostaa hyvältä <3
    Näitä täytyy kokeilla pian.
    Mukavaa viikonloppua muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii koklata. Meillä nämä maistuu jopa lapsille ;)

      Samoin sinne letkeää viikonloppua <3

      Poista
  4. Slurps mitä herkkua :P Pakko testata jonain päivänä. Tuli ihan nälkä! :)
    Mukavia ja aurinkoisia elokuun päiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen <3
      Eri täytteitä vaihtelemalla saa vaikka minkälaista esim. broileri-persikka-aurajuustoki on aikas namia ;)

      Poista

Kiitos ilahduttavasta viestistäsi :)